RSS

İNADINA

05 Eyl

 

 

Kuzenim Yaşar Erdurgut  ( 17 )’un objektifinden yansıyan, dedem Yaşar Erdurgut ( 79 ) ve kuzenim Derin Baylan ( 2 )’ın bu aşk dolu anlarına hayran oldum. Her an bakmak, baktıkça içime doğan huzur, umut duygusuyla dolup taşmak istiyorum. Derken; Belgin’le rutin güne başlama mesajlarımızdan bu sabahkiler

” Güzel günler göreceğiz çocuklar… ”

” Güneşli günleri peri masalı dinler gibi izleyeceğiz. ”

adeta hislerimiz cümleleri oluverdi. Kelimeler, Derin’in elleri nasıl dedemin yanaklarını okşamışsa gelip yüreğimi okşadılar.

Geçen akşam arkadaşımız Murat’ın haberleri izlemeden önce antideprasan alma önerisini yerinde bulacağımız duygular içerisindeyken inadına, inadına hayata tutunup vazgeçmemek için işte böyle anların avcısı oldum. Dün olduğu gibi, bu sabah olduğu gibi, yarın olacağı gibi vazgeçmeden, umutla.

ÖZGÜR TAMŞEN YÜCEDAL

 

 
6 Yorum

Yazan: 05 Eylül 2012 in GÜNLÜK, GENEL, İNSANOĞLU

 

Etiketler: , , , , , , ,

6 responses to “İNADINA

  1. guguk kuşu

    05 Eylül 2012 at 11:14

    ben haberleri izlemiyor ve dinlemiyorum yıllardır. bu dünyadan bi-haber olduğum anlamına gelmiyor. haberleri duygusal drama ve duygusal kanırtma kıvamında sunduklarından beri vazgeçtim haberlerden. hiç dizi izlemiyorum. sadece denk geldiğinde sünger bob, belgesel izliyorum. tavsiye ederim. antidepresana gerek kalmıyor.

    Beğen

     
    • ouzelf

      05 Eylül 2012 at 16:36

      Valla EBRU ne senin endişe ettiğin gibi bencillik ne de GUGUK KUŞU’nun dediği gibi dünyadan bi-haber olmak. Bu satırları yazdığım tam şu anda ekranda haber bülteni var. Bende sinir, sindirim, asab, masab kalmadı bi yana spikerin bile gırtlağı tıkandı. Söyleyecek çok şeyi olup hiçbir şey söyleyemez durumda. Al sana okullara dağıtılan kitapların arasından Başbakanın öğrencilere yazmış olduğu mektup çıkacakmış. Bu akranlarını ” gerizekalı ” olarak tanımladığı çocuklar nasıl anlayabileceklerse! Yok anam yok antidepresan falan kesmez ben kalkıp SEK alayım. Belki o zaman BELGİN’in dediği gibi her şey boyanıverir maviye.

      Beğen

       
  2. belgin

    05 Eylül 2012 at 11:33

    Kendi mavimizi boyayıp motorları içine daldırıverelim. Az kaldı serinliklerle dans etmemize:)

    Beğen

     
  3. Ebru

    05 Eylül 2012 at 13:03

    Bilmem ki bencillik mi dünyadan bi haber yaşamak ama aksine katlanamıyorum hiç bir şey yapmamaya.
    Bugün gördüğüm en güzel şey bu foto inanılmaz.

    Beğen

     
  4. Hayal Kahvem

    07 Eylül 2012 at 19:30

    Selam Özgür, bu fotoğraf var ya… Muhteşem! Sahiden… Böyle güzel ni yakalanır o an…
    İlahi bir fotoğraf bu… Bayıldım:)

    Beğen

     
    • ouzelf

      07 Eylül 2012 at 21:13

      Aynı şeyleri hissettiriyor olması nasıl güzel değil mi, anların içinde gizlediklerine kanıtçasına. Sevgiler, Aşina Duygular’dan Hayal Kahvesi’ne…

      Beğen

       

Yorum bırakın