RSS

kasmadan, ufaktan ufaktan açalım müziğin sesini

28 Eyl

 Özlüyorsan duramıyorsan
İçine atıp susma böyle
Gel diyorum sana ben ( Yalın )

Kasılıp kalmış, elimden bir şey gelmez haller içindeyken, sabah sabah, pek çoğunuza saçma sapan gelecek, bu akşama, cuma akşamına dair bir heyecan yakaladım. Adı ” Yalan Dünya ”. Uçurtmasının ipine sıkı sıkıya tutunmuş çocuk gibi tutundum.

Yani akşam olacak, evde toplanmış olacağız, kuzen Ece’de gelmiş olacak, yemek yenilenecek, çay demlenecek, televizyonda ” Yalan Dünya ” başlayacak, Oğuz yüzünden ben izleyemeyeceğim,                 ” Anneciğim lütfen bak izlediğim bir tek şu var, rahat ver izleyeyim. ” ricalarım fayda etmeyecek, yakaladığı esprilerde Erdo gülecek  ben gıcık olacağım, çocuklar uyuyacaklar, ben televizyon izleyememiş olmaktan mutlu mesut, geçirdiğim gün için şükür edeceğim. İşte yakaladığım uçurtmamın ucundakiler. Kasmadan, ufaktan ufaktan…

Herkese, hepimize huzurlu haftasonu diliyorum.

ÖZGÜR TAMŞEN YÜCEDAL

 
4 Yorum

Yazan: 28 Eylül 2012 in DİNLEDİM, GÜNLÜK

 

Etiketler: , , , , ,

4 responses to “kasmadan, ufaktan ufaktan açalım müziğin sesini

  1. guguk kuşu

    28 Eylül 2012 at 06:55

    o diziye inanılmaz antipatim var, çok denedim izlemeyi, bırakın beni neşelendirmek aksine geriliyorum ekran başında. ben nedense gülse birseli zaten sevemedim:( roller aşırı abartılı geldi. neyse benim gibi televizyon özürlü birinin fikirleri aslında çok kaale alınmayabilir. sünger boba devam:)
    müzik güne başlamak için güzel oldu.

    Beğen

     
    • ouzelf

      28 Eylül 2012 at 08:00

      Kaale almamak ne demek; benim gibi televizyona tahammülü olmayan, özellikle dizi anarşisti biri kendimi kaale almış üstelik paylaşmışım. Senin üstüne fikrini söylemiş olman beni yalnızca onurlandırır, saygıyla. Bugün elinden tuttuklarım ahanda bunlar işte. Bunun yanında, eminim senin uçurtmanın ucundakilerin süper olduğundan şekerim. Çünkü bugüne kadar hiç kötü bir şey okumadım, ucundan tutmuş olduğun.
      Parçayı da; türkçe sözlü müzik dinlediğini nadir gördüğüm, kızım Elif dinlerken duydum. Baktım iki kardeş bir ağızdan söyleyip dans ediyorlar, hadi dedim bu cuma bizlere de iyi gelir belki, kimbilir?. Güzel olmuş. Sevindim. Sevgiyle Guguk KUşu!

      Beğen

       
  2. BuRCu

    03 Ekim 2012 at 19:45

    En yenilerden başladım okumaya, gideceğim tek tek gerilere.
    Evinde televizyon olmayan biri olarak söylemeliyim ki bu dizi bana da yer yer komik geliyor yer yer sıkıcı. Ama sorsan internetten nadir açtığım türkçe dizilerden biri. Sanırım ben Gülse Birsel ve Beyaz’ ın içinde bulunduğu bir projeyi beğendim. Avrupa yakasını beğenerek izlerdim, oradan kalmış alışkanlık işte.

    Sevgiler ;))

    Beğen

     
    • ouzelf

      03 Ekim 2012 at 20:01

      Hoşgeldin, sefa getirdin Burcu! Televizyonsuz ev nasıl da ütopik geliyor, nasıl da temiz geliyor yaşadığımız devire bakınca. Sana keyif alacağın okumalar dileyerek sevgilerimi yolluyorum. Hoşçakal.

      Beğen

       

Yorum bırakın