RSS

kardeş payım

26 Ağu

Screen shot 2014-08-26 at 09.09.12

Ahh be gülüm nereden başlasam, neresinden tutsam bilemiyorum. Doğum günün ya bugün, içimin en güzel yeri, yüreğim bir pır pır sorma. Sen geliyorsun ya aklıma inceden bir sızı gelip yerleşiyor hep aynı yere. Sana duygusal bir şeyler yazmak istiyorum burnumun ucu sızlıyor, gözlerim sulanıyor. Özet: İçimi titretiyor sevgin lannn, ötesi yok.

Kız kardeşim, parçam, umursamaz yarım, yüreğinin götürdüğü yere gitmeye cesaret edebilen yarım, gidebilen yarım, istediğinde dönebilen, çığlık atabilen, kahkası bol yarım, küsebilen, inaçtı, kararlı yarım, çocuklarımın anne, kocamın kardeş yarısı, ana babamın can parçası, kardeş payımsın… Şükrediyorum ki, taşıdığın o güzel ruh bizi, ailemizi seçmiş dünyaya gelmek için. İyi ki tanışmış ruhlarımız, sevmiş birbirlerini. Can bulmuş bedenlerimiz aynı alemde. Aldığın her yeni yaş çoğaltsın seni, ışıklar saçılsın, melekler seninle olsun her an, her saniye. Yeni yaşın, yaşların; sağlıklı olsun, huzurlu olsun, aşk dolu olsun. Hayat köpeğin olsun. Ve unutma her şekilde rakı içer, roka – beyaz peynir yeriz zaten.

Doğum günün kutlu olsun kız kardeşim.

özgür tamşen yücedal

 
6 Yorum

Yazan: 26 Ağustos 2014 in GÜNLÜK

 

Etiketler: , , , , , , , , ,

6 responses to “kardeş payım

  1. Sebnem Tamsen

    29 Ağustos 2014 at 21:04

    Aglattin beni valla agzina saglikk iyi ki dogmus bu deli kiz

    iPhone’umdan gönderildi

    Beğen

     
    • ouzelf

      29 Ağustos 2014 at 21:18

      En güzel, değerli emanetimiz, gelinimiz, Şebnemimiz hepberaber güzeliz şükür!

      Beğen

       
  2. güher cemiloglu

    29 Ağustos 2014 at 21:28

    Bayıldım kalemine yüreğine duygularına sağlık …. Hayatta ki en değerli varlıklardan biri kardeştir …İlk arkadaşın sırdaşın sırası geldiğinde baban annen olur …İyi ki varlar …. Kardeşinin de yeni yaşı kutlu olsun …. sağlık mutluluk huzr şans hep onula olsun …. Sevgiler canım ❤

    Beğen

     
    • ouzelf

      29 Ağustos 2014 at 21:50

      Güzel dileklerin için ailemiz adına teşekkür ediyorum Gühercim! Sevgiyle…

      Beğen

       
  3. Selma Altınanıt

    30 Ağustos 2014 at 18:39

    Kızım sen nesin yaaa..,şu an açtığım için Özlemi şimdi kutluyorum,yeni yaşı onu güzelliklere götürsün ..dee seni naapacam? seninle başım dertte,her yazdığına gözlerim sulanacakmı böyle??,valla ben biliyorum ki ;aile olmanız tesadüf değil ..hepinizi öpüyor,kucaklıyorum. Vilom iyi ki doğurmuş bu güzellikleri..

    Beğen

     
    • ouzelf

      30 Ağustos 2014 at 20:39

      Ben de seni seviyorum Selma, sevgiyle…

      Beğen

       

Yorum bırakın